Meer weten over off-trade?

We zoeken techniekers

Benieuwd naar Mouterij Albert?

supporters

Wij ondersteunen de rest

Ontzorgen, ondersteunen, adviseren en bijstaan op het juiste moment? Daar zorgen onze supporters voor. Doordachte controllers, betrouwbare HR-professionals, vooruitdenkende legal counsels en een behulpzaam IT-team: allemaal zorgen zij ervoor dat de andere collega’s zich 100% kunnen richten op hun job: sterke producten en services aanbieden.

Ons supportteam is momenteel op zoek naar

“De beste voorbereiding, dat zijn mijn jaren bij Alken-Maes geweest”, Bart, Pascale Voet “Alken-Maes als levenslange passie” en Wendy over werken bij Alken-Maes

Bart De Keninck, Managing Director bij Heineken

“Als mijn kinderen vragen hoe een standaard werkdag eruit ziet, vertel ik hen: meetings, meetings, en daarna nog wat meer meetings”, dat vertelt Bart De Keninck, sinds 2023 Managing Director van Heineken Ethiopia. Zijn carrière bracht hem van België over Nederland naar Zwitserland en nu dus Ethiopië. Tijd voor een gesprek over internationale groeikansen en […]

Lees meer
“Alken-Maes als levenslange passie”

Het is een boeiende baan met diverse taken en activiteiten. Ik maak niet alleen deel uit van de Alken-Maes-organisatie, maar ook van de internationale HEINEKEN-groep, met collega’s verspreid over de hele wereld. Het is een grote organisatie, maar tegelijkertijd voelt het ook klein aan, omdat je echt verbinding maakt met mensen, ondanks het internationale karakter.

Lees meer
Wendy, Buyer

Alken-Maes in 3 woorden? Dynamisch, open, vrijheid. Geen oubollig gedoe of stijve hiërarchie, het bruist hier van ideeën en kansen, in een open cultuur waar iedereen makkelijk aanspreekbaar is. Transparantie en to the point zijn is key. Opportuniteiten zien en nemen ook, ze zijn hier maar jij bent zelf in de lead.

Fabian, Digital & upskilling manager
Sluiten

Leave your print
print
print
print

Legal, HR, Finance, Corporate affairs

Adviseurs, analisten en vertrouwenspersonen in één geweldige afdeling. Too good to be true? Nope! Bij onze ondersteunende diensten draait het om het optimale (business) partnership. Hier klopt het hart voor de interne klant, de tevreden consumenten volgen vanzelf.

 

Business intelligence

Scherpe analisten, pientere verbandenleggers, kritische challengers: ons business intelligence team bepaalt de koers van het schip. De kapitein? Data. Via gestroomlijnde bronnen en verhelderende analyses verleggen zij de horizon voor onze sales- en marketingteams.

 

Digital & Technology

“Heb je je laptop al eens opnieuw opgestart, mevrouw?” Van zulke dooddoeners is er geen sprake bij onze IT-dienst. Data-architectuur, serverinfrastructuur en echte uitdagingen op hard- en softwaregebied worden door onze IT-ers vakkundig en proactief opgelost

 

Customer service & logistics

Slimme stockage-oplossingen voor onze bieren en ciders, vlotte levering en goede nazorg. Als alles goed loopt, leidt dat tot tevreden klanten. Onze service agents, heftruckchauffeurs en planners zorgen ervoor dat alles voor de santé vlekkeloos verloopt.

Kom wat meer te weten over een specifiek profiel binnen Alken-Maes

Meer weten over onze BI’ers?

Lees meer

Meer weten over Digital & Technology?

Lees meer

Ontdek alle jobs binnen onze ondersteunende diensten

Clear filters

Revenue Margin Growth Analyst

Are you passionate about maximizing revenue and optimizing profitability? Alken-Maes is seeking a dynamic Revenue Margin Growth Analyst to join our team. Reporting to the Revenue Margin Growth Manager, you will play a pivotal role in evaluating commercial processes, analyzing performance data, and recommending strategic improvements to drive revenue growth and long-term profitability.

analystrevenuemargin growth

Antwerpen – Mechelen

Bekijk vacature
Great skills, geen hokje?
Solliciteer spontaan

Behind the scenes

Behind the scenes

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

FAQ

Nog meer weten over werken bij Alken-Maes? We serveren je graag onze antwoorden op de vaakst gestelde vragen.

Kan ik mijn talenten verder laten ontkiemen bij Alken-Maes?

Je talenten laten rijpen en tot hoge gisting laten komen, dat klinkt als Alken-Maes. Verwacht je zeker niet aan rigide opleidingsprogramma’s (niet echt ons ding), wel aan learning landscapes. Een fancy term om te zeggen dat jouw ondernemerschap en proactiviteit bepalen hoe snel je hier groeit. Leren doe je vooral on the job, bijleren doe je via opleidingen die aansluiten bij je profiel en interesses. Zin om Frans bij te leren om beter te kunnen communiceren met klanten en collega’s? C’est vite dans la sjakosse, quoi! We voorzien met plezier wekelijks lessen Frans voor jou. En voor ons.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Daar kunnen we Cristalhelder over zijn. Als het je ambitie is om als een raket van zero to hero te gaan, dan tap je best uit een ander vaatje. We zijn een lokaal bedrijf met zo’n 600 collega’s. Bescheiden in omvang en bescheiden in managementstructuur. We vinden hier geen C-level profielen uit voor de vorm en doorgroeien gaat hier heel organisch. Soms sneller dan verwacht, soms is het even langer wachten op je volgende kans. Switchen van bedrijfstak in je carrière? Dat kunnen we je zeker aanbieden. Van HR naar marketing, van sales naar finance of van technieker naar teamleider: al onze vacatures staan ook intern open.

Zijn er bepaalde testen tijdens de selectieprocedure?

Geen nood, we laten je niet geblinddoekt onze merken uit een smaaktest halen. We voorzien geen standaard toelatingsproef maar afhankelijk van de job waarvoor je solliciteert testen we wel andere skills.
Voor sales- & marketingfuncties willen we graag jouw input en ideeën horen op een business case.

Solliciteer je voor een job in onze supply chain, dan volgt er een persoonlijkheidstest en een analytische test. Deze opdrachten zijn deel van het sollicitatieproces, dus laat je er alstublieft niet door afschrikken. Met enthousiasme en gezond verstand kom je hier al heel ver.

question
question
question
question

Overtuigd?

Overtuigd?

Overtuigd?