supporters

Wij ondersteunen de rest

Ontzorgen, ondersteunen, adviseren en bijstaan op het juiste moment? Daar zorgen onze supporters voor. Doordachte controllers, betrouwbare HR-professionals, vooruitdenkende legal counsels en een behulpzaam IT-team: allemaal zorgen zij ervoor dat de andere collega’s zich 100% kunnen richten op hun job: sterke producten en services aanbieden.

Ons supportteam is momenteel op zoek naar

Pascale, Wendy en Bart over werken bij Alken-Maes

Pascale

Het is een boeiende baan met diverse taken en activiteiten….

Het is een boeiende baan met diverse taken en activiteiten. Ik maak niet alleen deel uit van de Alken-Maes-organisatie, maar ook van de internationale HEINEKEN-groep, met collega’s verspreid over de hele wereld. Het is een grote organisatie, maar tegelijkertijd voelt het ook klein aan, omdat je echt verbinding maakt met mensen, ondanks het internationale karakter.

Lees meer
Wendy

Alken-Maes in 3 woorden? Dynamisch, open, vrijheid. Geen oubollig gedoe…

Alken-Maes in 3 woorden? Dynamisch, open, vrijheid. Geen oubollig gedoe of stijve hiërarchie, het bruist hier van ideeën en kansen, in een open cultuur waar iedereen makkelijk aanspreekbaar is. Transparantie en to the point zijn is key. Opportuniteiten zien en nemen ook, ze zijn hier maar jij bent zelf in de lead.

Bart

De informele manier waarop we elkaar als collega’s vinden, is…

De informele manier waarop we elkaar als collega’s vinden, is wat mij persoonlijk vanaf mijn allereerste werkdag aansprak. Voeg daar de vastberadenheid aan toe in teams om écht het onderste uit de kan te halen voor onze klanten en je krijgt een heerlijke werkdynamiek waar creativiteit én oplossingsgerichtheid floreren. Love it!

Fabian
Sluiten

Leave your print
print
print
print

Legal, HR, Finance, Corporate affairs

Adviseurs, analisten en vertrouwenspersonen in één geweldige afdeling. Too good to be true? Nope! Bij onze ondersteunende diensten draait het om het optimale (business) partnership. Hier klopt het hart voor de interne klant, de tevreden consumenten volgen vanzelf.

 

Business intelligence

Scherpe analisten, pientere verbandenleggers, kritische challengers: ons business intelligence team bepaalt de koers van het schip. De kapitein? Data. Via gestroomlijnde bronnen en verhelderende analyses verleggen zij de horizon voor onze sales- en marketingteams.

 

Digital & Technology

“Heb je je laptop al eens opnieuw opgestart, mevrouw?” Van zulke dooddoeners is er geen sprake bij onze IT-dienst. Data-architectuur, serverinfrastructuur en echte uitdagingen op hard- en softwaregebied worden door onze IT-ers vakkundig en proactief opgelost

 

Customer service & logistics

Slimme stockage-oplossingen voor onze bieren en ciders, vlotte levering en goede nazorg. Als alles goed loopt, leidt dat tot tevreden klanten. Onze service agents, heftruckchauffeurs en planners zorgen ervoor dat alles voor de santé vlekkeloos verloopt.

Kom wat meer te weten over een specifiek profiel binnen Alken-Maes

Meer weten over onze BI’ers?

Lees meer

Meer weten over Digital & Technology?

Lees meer

Ontdek alle jobs binnen onze ondersteunende diensten

Clear filters

HR Director

Alken-Maes is seeking an experienced HR Director to lead the People function in Belgium.

HRpeopledirector

Antwerpen – Mechelen

Bekijk vacature

Health & Safety Manager

Wil jij een sleutelrol spelen in het waarborgen van een veilige, gezonde en milieuvriendelijke werkplek binnen een dynamisch en toonaangevend bedrijf?

safetyhealth

Antwerpen, Limburg – Alken

Bekijk vacature
Great skills, geen hokje?
Solliciteer spontaan

Behind the scenes

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Overtuigd?