Over Alken-Maes?

Bij Alken-Maes werken we samen om mensen samen te brengen. We spelen al decennia met veel plezier een Oscarwinnende bijrol tijdens boeiende gesprekken, liefdevolle momenten en bruisende feesten. We zijn een fier onderdeel van de globale HEINEKEN Company. Toch zijn onze producten lokale helden en kent iedereen hier iedereen bij naam. Het beste van twee werelden, zo omschrijven we het graag. Bij ons krijgt iedereen bakken kansen en vertrouwen, we gaan hard op kwaliteit en innovatie, maar nemen ook de tijd om even uit te blazen nadien. Sfeerb(r)ouwers van de gulzigste soort, dat is Alken-Maes.

Hier staan wij voor.

De toekomst van onze bieren en ciders vormen naar smaak van onze consument, dat is ons doel bij Alken-Maes. Onze purpose? “We brew the joy of true togetherness to inspire a better world”. Dat is de magie van Alken-Maes, dat is de missie van The HEINEKEN Company. Samenkomen, herinneringen maken en banden scheppen. Zo helpen we de wereld dag per dag, pintje per pintje, santé per santé een beetje mooier te maken.

Dit is Alken-Maes

Our brands

part of
the Heineken Group

82.000+

Werken bij The HEINEKEN Company?

Da’s lid worden van een familie van meer dan 82.000 trotse merkenb(r)ouwers van over de hele wereld. We delen allemaal dezelfde hoofdmisse: het beste bier ter wereld brouwen.

sinds 2008

We zijn sinds 2008 lid van de HEINEKEN-familie en dat levert enkel voordelen op.

Onze Belgische eigenzinnigheid, die hebben we enkel meer kunnen cultiveren. Het internationale karakter leidt tot meer experiment, meer passie en mooie carrièrekansen.

190+

We verkopen meer dan 300 merken in meer dan 190 landen.

De titel van ‘the world’s most international brewer’, die hebben we meer dan verdiend. Dorstje in Mauritius, Zuid-Afrika, Italië of Ierland? We’ve got you covered!

150 jaar

150 jaar positieve impact op de wereld, daar staan we voor.

Brewing a better world zit in ‘t hart van onze business. Van klimaatacties tot het bieden van een geweldig alternatief zonder alcohol, het is zoveel meer dan een lekker pintje brouwen.

Great skills, geen hokje?
Solliciteer spontaan

Overtuigd?