Meer weten over off-trade?

We zoeken techniekers

Benieuwd naar Mouterij Albert?

Bij Stassen maken we samen met zo’n 85 collega’s cider en gearomatiseerde drankjes in de vallei van Aubel. Wist je dat we de appels voor onze cider in onze eigen boomgaard kweken? En we daarbij nieuwe appelsoorten kruisen? Sprankelende innovaties en bruisende merken, voor onze Belgische markt maar even goed voor Heineken wereldwijd!
Onze drankjes zijn soms 0,0%, maar wij gaan er altijd voor de volle 100% voor.

Welkom bij

Logo Stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

Over Stassen

Stassen, dat zijn generaties aan passie en vakmanschap. Het bedrijf werd opgericht in 1895 in het hart van de Aubelvallei en wordt ondertussen verdergezet samen met Jean-Pierre Stassen. Het groeide uit van een kleine artisanale ciderbrouwerij tot een moderne cidrerie waar het bruist van de creativiteit en innovaties. De rijke geschiedenis, gecombineerd met de toewijding en liefde voor elk onderdeel van het proces maakt van dit familieverhaal iets om heel trots op te zijn.

Innovaties voor de hele wereld

Samen bedienen we de hele wereld van lekkere drankjes. Van Mexico tot Mauritius, je vindt onze brouwsels overal terug. Maar geen productie zonder innovatie. Stassen huisvest het innovation center van Heineken waar we experimenteren met nieuwe smaken en recepturen. Geproefd en goedgekeurd? Dan geven we het product met veel liefde door aan onze collega’s in andere delen van de wereld. Zo zijn 50% van de producten die we maken innovaties. Wat dacht je van een Strongbow met komkommer bijvoorbeeld?

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

stassen

Wie werkt er allemaal bij Stassen?

Een job bij Stassen staat garant voor afwisseling en een breed takenpakket. Interpreteer je jobomschrijving gerust breed. Als operator sta je bijvoorbeeld nooit slechts aan een machine. Je schakelt moeiteloos tussen alles van verpakking tot filtering. Waar nodig meng je ook brouwsels volgens recept en, waarom ook niet, rij je vlotjes met de heftruck. Hier werken tal van techniekers, logistiek medewerkers, customer service agents, laboranten en kwaliteitsexperts. We hebben hier zelfs een heus R&D team dat garant staat voor tal van kleine en grote innovaties. De appelpers draait vlotjes dankzij ieders inzet. Het warme contact krijg je er zomaar bij.

Klein in een grote groep
Samen met onze HEINEKEN-collega’s zorgen we voor Good Times Brewing. Een klein onderdeel zijn van een grote groep heeft tal van voordelen. Mooie doorgroeimogelijkheden, jobs met een internationaal karakter en heel wat slagkracht. We voegen er graag aan toe dat we ons, ondanks onze omvang, zeker laten horen binnen de groep. Onze mening telt en onze expertise wordt gewaardeerd.

Genoeg appels voor de dorst
Om een stabiele bevoorrading van appels met de gewenste eigenschappen te garanderen, heeft Stassen verschillende honderden hectaren boomgaarden aangeplant en sloten ze langetermijncontracten met meer dan 20 landbouwers. Met meer dan 700 bomen per hectare is de appeloogst tussen september en november, zacht uitgedrukt, redelijk omvangrijk.

“De beste voorbereiding, dat zijn mijn jaren bij Alken-Maes geweest”, Bart, “Van de Berlijnse kunstgalerijen naar de bars-terrasses van Kinshasa: ik hou van deze rijke mix”, Marianne en “Brouwer zijn in Algerije, dat is een zeldzame job.”, Maurits over werken bij Alken-Maes

Bart De Keninck, Managing Director bij Heineken

“Als mijn kinderen vragen hoe een standaard werkdag eruit ziet, vertel ik hen: meetings, meetings, en daarna nog wat meer meetings”, dat vertelt Bart De Keninck, sinds 2023 Managing Director van Heineken Ethiopia. Zijn carrière bracht hem van België over Nederland naar Zwitserland en nu dus Ethiopië. Tijd voor een gesprek over internationale groeikansen en […]

Lees meer
Marianne Willems, Marketeer bij Bralima

Onderdeel zijn van de grote Heineken Company betekent een brede waaier aan internationale kansen, daarvan is Marianne het ultieme bewijs. Ze werd acht jaar geleden aangenomen in België, werkte twee jaar voor Heineken Germany en is ondertussen helemaal ingewerkt in haar nieuwe functie als Brand Portfolio Manager bij Bralima in Congo-Kinshasa. Een gesprek over Makemba, […]

Lees meer
Maurits Van Dijk, General Manager bij Heineken

Na zes leerrijke jaren binnen het salesteam van Alken-Maes in België – drie jaar binnen out-of-home en drie jaar binnen off-trade – startte Maurits Van Dijk zes jaar geleden aan een buitenlands avontuur, dat hem van Congo-Kinshasa, over La Réunion, tot in Algerije bracht. Na dag één wist ik al dat deze ervaring iets heel […]

Lees meer

Ontdek alle jobs bij Stassen

Clear filters
Great skills, geen hokje?
Solliciteer spontaan

Behind the scenes

Behind the scenes

Werken bij Stassen in Aubel? Name a more iconic location. Omgeven door prachtige natuur, gaat de tijd hier iets trager, schijnt de zon iets harder en is verwondering nooit veraf. Een locatie met veel voordelen: de files vermijd je, fietsen naar het werk is als vakantie en een betere plek om te joggen tijdens je middagpauze ga je niet vinden.

Stassen

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie

Productie

Wie werkt er zoal in Stassen?

Weten wat Operatoren doen?

Lees meer

Weten wat Techniekers doen?

Lees meer

Overtuigd?

Overtuigd?

Overtuigd?