Meer weten over off-trade?

We zoeken techniekers

Benieuwd naar Mouterij Albert?

Love your expertise
expertise
expertise
expertise

Sterke bierbrouwers, trotse merkenbouwers, straffe salescollega’s, doordachte data-analysten, clevere legal counsels en nog zoveel meer teamleden. Allemaal samen zorgen we voor the perfect serve van onze bieren en ciders. Altijd aanwezig: hectoliters good times, op én naast de werkvloer. Waar zie jij jezelf passen?

Great skills, geen hokje?
Solliciteer spontaan

Productie

Mout (van eigen makelij), water, gist en hop zijn de basisingrediënten van ons bier. Logisch! Om op het hoogste niveau mee te kunnen is wel wat meer nodig: drive, innovatie en bruisende passie bijvoorbeeld. Onze brouwers, operatoren, techniekers, demand planners, packing teams, … zorgen samen voor de perfect serve. Op café of bij jou thuis. Schol!

Werken in Productie
Sales

Geen café zonder bier tijdens je verjaardagsfeest, geen supermarkt met lege rekken net voor je housewarming. Onze salescollega’s zorgen ervoor dat onze topproducten klaarstaan voor jou en dat zowel in de horeca als de retail. Die knappe Cristalkroeg bij jou in de buurt, of een frisse Maes wanneer je favoriete team de 1-0 scoort, zij doen het allemaal!

Werken in Sales
Marketing

Klein dorstje bij het scrollen op Instagram? De kans is groot dat een van onze creatieve en analytische duizendpoten van de marketingafdeling daar voor iets tussenzit. Van Desperados tot Cristal, van printadvertentie tot TV-commerical: onze gekende klassebieren en ciders worden dankzij ons marketingteam op hun verdiende voetstuk geplaatst.

Werken in Marketing
Ondersteunende diensten

Ontzorgen, ondersteunen, adviseren en bijstaan op het juiste moment? Daar zorgen onze supporters voor. Doordachte controllers, betrouwbare HR-professionals, vooruitdenkende legal counsels en een behulpzaam IT-team: allemaal zorgen zij ervoor dat de andere collega’s zich 100% kunnen richten op hun job: sterke producten en services aanbieden.

Werken in Ondersteunende diensten

Werken bij Alken-Maes…

… dat is trots lid worden van één van de grootste bierbrouwers van ons land. Of was het van de wereld? Het bruist hier van de sfeer, passie en kansen en je krijgt hier alle vrijheid om er vol-le-dig voor te gaan. Druk je stempel, spring in het diepe, ga verder. Samen met een hechte bende collega’s die even hard genieten van stevig doorwerken als van het welverdiende pintje achteraf neem je moeiteloos elke horde. Good times, die zijn er om te delen.

Meer weten over Alken-Maes?

Alken-Maes

Alken-Maes

Dit is Alken-Maes

Overtuigd?

Overtuigd?

Overtuigd?